انواع تقلب های زعفرانی

زعفران تقلبی 1
انواع تقلب های زعفرانی
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

انواع تقلب های زعفرانی

زعفران تقلبی

انواع تقلب های زعفرانی

زعفران دارای طبیعتی گرم و خشک می باشد.

از جمله خواص زعفران میتوان به مفرح قوا، مقوی حواس، قابض، بازکننده گرفتگی‌های (سده)، دماغ (سر)، جگر (کبد) و کم کننده اشتها و مقوی معده  اشاره نمود.

همچنین استفاده زعفران با عسل به دفع سنگ کلیه کمک می کند.

زعفران را می‌توان به روش‌های مختلفی مصرف کرد :

از جمله استشمام برای رفع سردرد شدید و بی‌خوابی مصرف کرد.

تقلب های زعفرانی:

به دلیل قیمت بالای زعفران این گیاه در معرض تقلب های زیادی قرار گرفته است .

 

قابل توجه اینکه تمامی موارد تقلب در زعفران براحتی توسط خریداران خبره قابل شناسایی است و به محض اطمینان از تقلب به تعزیرات معرفی و کلیه جنس تقلبی،ضبط میگردد و به مراجع قضایی معرفی میشود.

 

عمده ترین و شایع ترین تقلب های زعفرانی :

۱- رنگ کردن، مخلوط کردن با کلاله ذرت ،سنگین نمودن،و افزودن روغن

از شایع‌ترین روش‌های تولید تقلبی زعفران است.

۲-افزایش وزن :

یکی از راه‌های تقلب در زعفران این است که کلاله‌های آن را با نوعی چربی،

شکر، نمک یا عسل آغشته می‌کنند و وزن آن را افزایش می‌دهند.

۳-استفاده از رنگ مصنوعی :

خطرناک ترین روش تقلب در زعفران می باشد.

روش تشخصی :

* خطرناک‌ترین روش تقلب در زعفران  است.

اگر رنگ‌های مصنوعی در زعفران به‌کار رفته باشد در آزمایشگاه قابل‌تشخیص می باشد.

زیرا پایین بودن قدرت رنگ‌دهی آن نشان‌دهنده این تقلب می باشد.

-این رنگ‌های مصنوعی برای سلامتی انسان بسیار خطرناک می باشد.

و در واقع گل‌رنگ‌هایی که از مکه به عنوان زعفران و غالباً به شکل پودر به کشور وارد می‌شود

از همین رنگ‌های خطرناک مصنوعی است .

۴- طبیعی‌ترین روش تقلب در زعفران :

استفاده از رنگ طبیعی این گیاه برای رنگ کردن دیگر قسمت‌های سفید زعفران

و مخلوط کردن آن با این محصول است، این روش محترمانه‌ترین روش تقلب است

که متأسفانه بسیار رایج می باشد.

متقلبان و عرضه‌کنندگان می‌توانند روی خالص بودن زعفران خود نیز قسم بخورند

چرا که از هیچ‌چیز به غیر از زعفران در آن استفاده نکرده‌اند.

روش های شناسایی زعفران اصلی :

۱-ساده ترین روش :

تشخیص زعفران اصلی از طریق

سرشاخه کلاله زعفران ساده‌ترین روش محسوب می‌شود .

زیرا سرشاخه‌های کلاله زعفران سه شاخه و قسمت بالای آن شیپوری بوده

که هرچه پایین‌تر می‌آید باریک‌تر می‌شود، البته چنانچه زعفران‌ها پودرشده باشند

تنها با دستگاه‌های آزمایشگاهی قابل‌تشخیص می باشد.

۲- اگر کلاله‌های زعفران بسیار براق باشد جای شک دارد و باید آن را به آزمایشگاه فرستاد.

۳- ریشک ذرت، مستقیم است، ولی پرچم زعفران انحنا دارد.

۴- تکه‌های زعفران را روی شعله گاز بوتان قراردهید اگر زعفران خالص باشد

به رنگ بنفش یا نارنجی در می‌آید که به پتاسیم آن مربوط می‌شود.

امااگر تقلبی باشد زعفران رنگ زرد ایجاد می‌شود.

۵- اگر تارهای زعفران را بین کاغذ کاهی بگذاریم و کمی فشار دهیم

نباید چربی باقی بگذارد اگر این طور باشد به احتمال قوی زعفران تقلبی می باشد.

۶- رنگ تارهای زعفران در بنزین حل نمی شود ،

یعنی اگر تار زعفران را در بنزین بیندازیم نباید بنزین را رنگین کند.

۷- اگر چند تار زعفران را در یک لیوان آب جوش بیندازیم

بعد از حدود ۵ دقیقه نباید رنگ تارهای آن سفید شود؛ اگر اینطور باشد زعفران تقلبی می باشد.

۸- رنگ؛ بو و مزه زعفران برای اهل شناخت آن محک قاطعی و موثری است.

مزه زعفران اصلی کمی تلخ ولی مطبوع و بوی زعفران کمی تند است.

 

ویژگی های زعفران.ویژگی های زعفران.مجاز زعفران در روز.مقدار مصرف مجاز زعفران در روز.مضرات زعفران برای مردان.مضرات زعفران برای مردان.فروش زعفران اصل.فروش زعفران اصل.زعفران اصل یا تقلبی.زعفران اصل یا تقلبی.زعفران اصل و تقلبي.درمان مصرف زیاد زعفران.درمان مصرف زیاد زعفران.خوردن یک گرم زعفران.خوردن یک گرم زعفران.خوردن نیم گرم زعفران.خوردن نیم گرم زعفران.خودکشی با زعفران.خودکشی با زعفران.چه مقدار زعفران در روز توصیه میشود.تشخیص کیفیت زعفران.تشخیص کیفیت زعفران.تشخیص زعفران تقلبی.تشخیص زعفران تقلبی.بهترین زعفران چیه.بهترین زعفران چیه

 

جهت خرید محصولات زعفران بر روی لینک www.noorhan.net کلیک نمایید و از سربرگ فروشگاه اقدام به خرید نمائید.


انواع تقلب های زعفرانی
5 (100%) 1 vote



تماس با ما

برای تماس با ما میتوانید با شماره تلفن دفتر:

05133647389

تماس حاصل فرمایید.

قیمت روز زعفران

با انتخاب دکمه « عضویت در کانال قیمت زعفران » در تلگرام، میتوانید هر روز از نوسانات لحظه ای در قیمت زعفران و همچنین جدیدترین اخبار در زمینه بورس زعفران آگاهی یابید.

عضویت در کانال قیمت زعفران بستن